Aanbod

Coaching en training

voor kinderen, jongeren en ouders

Stress is een onvermijdelijk en soms zelfs positief onderdeel van ons bestaan. Maar als het te lang duurt kan het echt in de weg gaan zitten. SeaBreeze coaching helpt je om mentaal en fysiek tot rust te komen, te herstellen en weer op te laden. Het doel is om een ontspannen creatieve manier van denken te ontwikkelen en je stressbestendigheid te vergroten. Op een manier die bij jou past en die bij jouw leefsituatie aansluit.

Je kunt kiezen uit trajecten die gericht zijn op :

  • Ontspannen omgaan met overprikkeling
  • Stressmanagement bij overbelasting
  • Focus voor concentratieproblemen
  • Stressvrij communiceren
  • Mindful ouderschap

Gratis sessie

Voordat je een keuze maakt, is er de mogelijkheid om eerst een gratis pauze-sessie te doen. Je leert daarin direct een paar handige helpende oefeningen. En je kunt ervaren of mijn begeleiding is wat jij op dit moment nodig hebt.

Neem vrijblijvend contact op via  info@seabreezemindstyle.nl

Volwassenen

ONTSPANNEN OMGAAN MET STRESS

In 5 stappen meer lucht in je leven. Dit uitgebreide persoonlijk afgestemde 1-op-1 programma geeft je de rust en energie die je nu nodig hebt. Inzicht krijgen in stressfactoren en het nemen van gezonde effectieve pauzes zijn het uitgangspunt. Ook uitdaging en afwisseling zorgen ervoor dat je je goed voelt. Ik help je met het vinden van een goede mix. Zo kom je erachter wat voor jou de manier is om vol te houden in drukke tijden. En welke onderdelen jij nodig hebt om helder te blijven denken en ontspannen te leven.


SEABREEZE @ HOME

Ontstressen vanuit je eigen huis. Een 5-weeks traject via e-mail. Makkelijk op het moment dat het jou goed uitkomt. En in je eigen tempo. Je ontvangt per keer een mail met tips en tools voor ontspanning en gezonde pauzes, waardoor je meer rust ervaart. Je krijgt daarbij een verdiepende zelfreflectie oefening of creatieve actieopdracht met mijn persoonlijke feedback. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen en krijg je ook de energie om die dingen te gaan doen.


MINDFUL MOVES

Ontspanning in actie. Houd je van praktisch bezig zijn? Dan is dit 3-in-1 programma precies wat je nodig hebt om je stressbestendigheid te vergroten. Met mindful movement, ook wel bewust bewegen genoemd, werk je aan je gezondheid, ontspan je en train je je focus tegelijk. Het zijn makkelijke, soepele bewegingen die je meer energie geven. Alle spanning vloeit weg. Je staat stevig, voelt je kalm en kunt weer verder gaan.

Jongeren

ONTWIKKEL JE EIGEN MINDSTYLE

Minder stress, meer focus en zelfvertrouwen. In deze training komen verschillende handige technieken aan bod. Zo kun je ontdekken welke acties jou helpen om te ontspannen en kalmeren, je weer goed te voelen en te kunnen concentreren op de belangrijke dingen. We kijken ook samen hoe je stress in je dagelijks leven kunt verminderen. Je leert om zelf gezonde mini-pauzes toe te passen.


Kinderen

ONTSPANNEN MET AANDACHT

Pauze nemen helpt. Om lekker in je vel te zitten, te kunnen leren en nadenken heb je ontspanning en aandachtscontrole nodig. En dat kun je gelukkig trainen: We gaan focus oefenen, bewegen, aandachtspelletjes en rustgevende creatieve activiteiten doen.

TARIEVEN

Volwassenen

  • Ontspannen omgaan met stress: 1-op-1 programma € 349,-
  • SeaBreeze@home: online traject € 179,-
  • Mindful moves: 5 trainingen € 149,-

Jongeren

  • Ontwikkel je eigen mindstyle: € 55,- per sessie – € 29,95 per half uur

Kinderen

  • Ontspannen met aandacht: € 55,- per sessie – € 29,95 per half uur ( voor je kind alleen of als ouder-kind samen )

PRAKTISCHE INFO

Meer informatie over afspraken, voorwaarden en de klachtenregeling vind je bij praktische info.

KWALITEIT EN SAMENWERKING

SeaBreeze werkt als ambulant begeleider jeugdhulp en aandacht en focustrainer samen met Studium Zeeland.

SeaBreeze is aangesloten bij het internationale leerplatform Teach Mindfulness Academy voor coaches, therapeuten en trainers.

SeaBreeze is lid van de beroepsvereniging Vereniging voor Mindfulness (VVM)

© SeaBreeze -mindstyle- 2022