Aanbod

Coaching en training

voor kinderen, jongeren en ouders

Ontspannen omgaan met stress en overprikkeling

De combinatie van ontspanning, focus en creativiteit zorgt ervoor dat je tot rust komt, kunt opladen en weer helder kunt denken. SeaBreeze biedt individuele coaching en kortdurende trainingstrajecten. In overleg zijn ook groeps-sessies mogelijk.

Gratis sessie

Voordat je bij mij start, wil je natuurlijk eerst ervaren of mijn begeleiding is wat jij op dit moment nodig hebt. Daarom geef ik de mogelijkheid om deze gratis pauze-sessie te doen. Je krijgt daarin direct een helpende oefening mee.

Neem vrijblijvend contact op via  info@seabreezemindstyle.nl

Jongeren

training: ONTSPANNEN JEZELF ZIJN

Minder stress, meer focus en zelfvertrouwen. In deze training komen verschillende handige technieken aan bod. Zo kun je ontdekken welke acties jou helpen om te ontspannen en kalmeren, je weer goed te voelen en te kunnen concentreren op de belangrijke dingen. We kijken ook samen hoe je stress in je dagelijks leven kunt verminderen. Je leert om zelf gezonde mini-pauzes toe te passen.


Kinderen

training: ONTSPANNEN MET AANDACHT

Pauze nemen helpt. Om lekker in je vel te zitten, te kunnen leren en nadenken, heb je ontspanning, creativiteit en aandacht nodig. En dat kun je gelukkig trainen: We gaan focus oefenen, bewegen, aandachtspelletjes en rustgevende creatieve activiteiten doen.

Als ouder krijg je de mogelijkheid om dit samen te doen, zodat je het thuis gelijk verder kunt gaan gebruiken. Of je kunt aanvullend een training in ontspannen ouderschap volgen.

Volwassenen

ONTSPANNEN OUDERSCHAP

Stress is een onvermijdelijk en soms zelfs positief onderdeel van ons bestaan. Maar wanneer het te lang duurt kan het echt in de weg gaan zitten. Als ouder krijg je met extra zorgen te maken. Je doet en regelt vaak van alles tegelijk. Dat maakt het leven soms zwaar. SeaBreeze coaching helpt je om mentaal en fysiek tot rust te komen, te herstellen en weer op te laden. Het doel is om een ontspannen creatieve manier van denken te ontwikkelen en je stressbestendigheid te vergroten. Op een manier die bij jou past en die bij jouw situatie thuis aansluit. Hiermee lukt het om de dagelijkse hectiek aan te kunnen en meer tijd voor jezelf te krijgen.

Je kunt kiezen uit trajecten die gericht zijn op:

 • Mindfulness om bij te komen
 • Focus voor rust in je hoofd
 • Zelfzorg voor meer energie
 • Stressmanagement om overbelasting te voorkomen
 • Stressvrij communiceren voor een ontspannen sfeer in huis


SEABREEZE @ HOME e-coaching

Ontstressen vanuit je eigen huis. Een 5-weeks traject via e-mail met mijn persoonlijke feedback. Makkelijk op het moment dat het jou goed uitkomt. En in je eigen tempo. Je ontvangt per keer een mail met tips en tools voor  ontspanning, waardoor je meer rust ervaart. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen en krijg je ook de energie om die dingen te gaan doen.


SEABREEZE persoonlijke coaching

Meer lucht in je leven. Dit persoonlijk afgestemde 1-op-1 programma geeft je de rust en energie die je nu nodig hebt. Inzicht krijgen in stressfactoren en het nemen van gezonde effectieve pauzes zijn het uitgangspunt. Zo kom je erachter wat voor jou de manier is om vol te houden in drukke tijden. En welke onderdelen jij nodig hebt om helder te blijven denken en ontspannen te leven.


MINDFUL MOVES training

Ontspanning in actie. Houd je van praktisch bezig zijn? Dan is deze 3-in-1 training precies wat je nodig hebt om je stressbestendigheid te vergroten. Met mindful movement, ook wel bewust bewegen genoemd, werk je aan je gezondheid, ontspan je en train je je focus tegelijk. Het zijn makkelijke, soepele bewegingen die je meer energie geven. Alle spanning vloeit weg. Je staat stevig, voelt je kalm en kunt weer verder gaan.

TARIEVEN

Jongeren 

 • Training 5 keer € 100
 • Coaching sessie € 29,95 | sessie xl € 55

Kinderen 

 • Training 5 keer € 100
 • Coaching sessie  € 29,95 | sessie xl € 55 ( met de keuze voor je kind alleen of als ouder-kind samen )

Volwassenen 

 • E-coaching traject € 179                                            
 • Persoonlijke coaching programma € 349
 • Mindful moves training € 149
 • Coaching sessie € 45 | sessie xl € 75

PRAKTISCHE INFORMATIE

Meer informatie over afspraken, voorwaarden en de klachtenregeling vind je bij praktische info.

KWALITEIT EN SAMENWERKING

SeaBreeze werkt als ambulant begeleider jeugdhulp en aandacht en focustrainer samen met Studium Zeeland.

SeaBreeze is aangesloten bij het internationale leerplatform Teach Mindfulness Academy voor coaches, therapeuten en trainers.

SeaBreeze is lid van de beroepsvereniging Vereniging voor Mindfulness (VVM)

© SeaBreeze -mindstyle- 2023